Indøks Veldedige Initiativ

Hvem er vi?

IVI koordinerer det veldige arbeidet på INDØK. Hvert år samler vi inn penger til en ny veldedig organisasjon. Hovedarrangementet vårt er Auksjonskvelden, en festfylt aften der Indøkere fra alle trinn samles og byr på både det ene og det andre til lommebøkene sier stopp. Vi ønsker også å spre så mye kunnskap og engasjement om veldedighet som mulig blant indøkere. Dette gjøres gjennom foredrag og andre arrangement. Her er det kun IVI-medlemmenes kreativitet som setter grenser! Hvis du har en idé, vil vi mer enn gjerne høre om den! I tillegg til dette driver vi mye intern skolering om nettopp veldedighet, veldedige organisasjoner og globale spørsmål.

Mottakerorganisasjon 22/23 – Malaria Consortium

Mottakerorganisasjon 22/23 - Malaria Consortium. I år ble Malaria Consortium valgt som mottakerorganisasjon. På Auksjonskvelden 2023 samlet vi inn hele 255 200 kr som gikk til denne organisasjonen! Malaria Consortium jobber med både forebyggende og med kontroll og behandling av malaria – samt andre sykdommer, blant sårbare befolkninger i verden.

Følg med på IVI på både vår Facebook (Indøks Veldedige Initiativ) og Instagram (veldedig.indok) for å holde deg oppdatert på det vi driver med gjennom skoleåret! Send oss gjerne en melding hvis du lurer på noe eller har en ide, vil slår gjerne av en prat.

Styret

Athina Thayananthan

Leder

Kristian Rabben Bautz-Holter

Leder