Hyttebooking

Du må være logget inn for å booke en hytte.

Fasiliteter


Varmekabler

Innlagt strøm

Høyttaleranlegg

18 soveplasser

Kjøkken

Badstue

Indøkhyttene - Oksen og Bjørnen

De to identiske nabohyttene ligger idyllisk til, kun et steinkast unna Stølen alpinsenter i Oppdal. Hyttene har flere bruksområder; alt fra strategiske samlinger og egne arrangementer til sosiale, spontane venneturer. Det er en gyllen mulighet til å få en liten pause fra det travle bylivet. Indøks egne Hyttestyre arrangerer flere forskjellige turer i løpet av året. Dette er en flott mulighet til både å bli kjent med hyttene, området rundt hyttene, og å bli kjent med andre indøkere på tvers av klassetrinnene. Hyttestyret har det daglige ansvaret for drift og utbedring av Indøkhyttene, organisering av utleie og felles hytteturer. Du kan lese mer om Hyttestyret her.

Hyttenes standard

Med sine to etasjer, er Bjørnen og Oksen estimert til å romme 18 personer per hytte. Den generelle standarden er tilnærmet lik et vanlig bolighus. Begge hyttene har innlagt strøm og vann. I første etasje finner du to bad, hvorav ett med badstue, og tre soverom med tre til fire sengeplasser per rom. I andre etasje ligger stue, kjøkken og et fjerde soverom med sengeplass til tre. Dette gir totalt fjorten sengeplasser på hver hytte og ekstramadrasser til de resterende 4 det er estimert med. Dyner og puter til 18 gjester ligger tilgjengelig, men laken og sengetøy må medbringes. Kjøkkenet er utstyrt med det mest nødvendige av hvitevarer, i tillegg til kaffetrakter, vannkoker og vaffeljern m.m. Basiskrydder og olje til steking skal også være tilgjengelig. På hyttene ligger det et bredt utvalg brettspill, samt kortstokker. I stua står det anlegg med AUX-kabel.

Stue
1 / 14

Hvordan komme seg til Indøkhyttene

Kom deg til Oppdal med AtB Region eller Lavprisekspressen.

Sixt: pris ca. 1200,- for en helg, ekskl. bensin. Kjøretiden er ca. to timer.

Ta toget med VY til Oppdal for en billig penge.

Taxi fra togstasjonen til hyttene tar 5-10 min. Taxi Oppdal, tlf: 72 42 12 05.

Hytte
1 / 3

Aktiviteter

Sommer: I løpet av sommerhalvåret kan man delta på moskusturer, sykkelturer, fjellturer, rafting, golf, fallskjermhopping, jakt og fiske, rideturer, paintball og mye annet.

Vinter: I løpet av vinterhalvåret er det hovedsakelig alpint og langrenn som står i sentrum. Det alpine skiområdet er blant de største i Norge med 14 blå, 10 grønne, 10 røde og 5 svarte løyper, og normal skisesong er fra 15. november – 1. mai. Forholdene for langrenn er også gode med hele fem løyper som begynner ved Stølen, alt fra 1,5 km – 15 km løyper. Se Visit Oppdal for mer info.

FAQ

Hyttene ligger rett ved Stølen alpintanlegg, med adresse Gårdavegen 88 og 90, 7340 Oppdal. Vis kart.

Avbestillingsfristen er 2 uker før ankomst. Hvis dere avbestiller etter dette, ilegges det en gebyr.

Det gjøres ved å sende mail til Hyttestyret.

Hyttene er tilnærmet identiske, men Bjørnen blir gjerne kalt kosehytta og Oksen festhytta, siden Bjørnen er den av de to som først blir oppgradert gjennom pågående oppussingsprosjekter.

Vi har satt total kapasitet til 18 personer, fordelt på 14 sengeplasser og 4 madrasser. Det skal være flere madrasser enn dette tilgjengelig på hyttene, men det anbefales å ikke overstige dette antallet pga plassbegrensninger rundt kjøkkenbordet o.l.

Mange aktiviteter tilbys av eksterne aktører, se Aktiviteter for videre info. Oppdal ligger på østkanten av Trollheimen, og det er mange flotte dagsturer å velge mellom med dette utgangspunktet. Det skal ligge kart over området tilgjengelig på hyttene.

Begge hyttene er utstyrt med minimum 18 puter og 18 dyner, men laken og sengetøy (evt. laken og sovepose) må medbringes.

Ja. Såfremt over 50% av deltakerne på turen er indøkere gjelder 50,- for indøkere /100,- for eksterne per natt. Hvis det er under 50 % indøkere må man leie hele hytta.

Den som er nøkkelansvarlig er ansvarlig for nøklene. Dersom disse går tapt vil Hyttestyret fakturere den nøkkelansvarlige et gebyr på 1000,-. Hyttestyret tar ikke stilling til hvorvidt de andre gjestene bidrar til å dekke gebyret.

De som har brukt hyttene må alltid vaske ut selv.

Ja. Dette forutsetter leie av hel hytte, og ekstern pris gjelder, 2700,- per natt.

INDØK

Foreningen for Studentene ved Industriell Økonomi og Teknologiledelse, NTNU

Kolbjørn Hejes vei 1E, 7034 Trondheim

Org.nr. 994 778 463

leder@indokhs.no

Baksida
Rubberdøk logo

Forslag til nettsiden eller oppdaget en feil? Lag et issue på GitHub, eller send mail til feedback@rubberdok.no.

Utviklet av Rubberdøk, Hovedstyrets Webkomité. Kopirett © 2022 Foreningen for Studentene ved Indøk. Alle rettigheter reservert.