Hyttebooking

Priser

Hel hytte

Intern: 1100 kr
Ekstern Ukedag: 3950 kr
Ekstern Helg: 5400 kr
Book nå
Varmekabler
Innlagt strøm
Høyttaleranlegg
18 soveplasser
Kjøkken
Badstue
Wifi
TV i Bjørnen
Foreningens hytter

Indøkhyttene - Oksen og Bjørnen

De to identiske nabohyttene ligger idyllisk til, kun et steinkast unna Stølen alpinsenter i Oppdal. Hyttene har flere bruksområder; alt fra strategiske samlinger og egne arrangementer til sosiale, spontane venneturer. Det er en gyllen mulighet til å få en liten pause fra det travle bylivet. Indøks egne Hytteturstyre arrangerer flere forskjellige turer i løpet av året. Dette er en flott mulighet til både å bli kjent med hyttene, området rundt hyttene, og å bli kjent med andre indøkere på tvers av klassetrinnene. Hytteforeningen har det daglige ansvaret for drift og vedlikehold av Indøkhyttene og organisering av utleie.

Hytta
1 / 12
Hyttenes standard

Med sine to etasjer, rommer Bjørnen og Oksen 18 personer per hytte. Den generelle standarden er tilnærmet lik et vanlig bolighus.

Begge hyttene har innlagt strøm og vann. I første etasje finner du to bad, hvorav ett med badstue, og tre soverom med tre til fire sengeplasser per rom. I andre etasje ligger stue, kjøkken og et fjerde soverom med sengeplass til tre. Dette gir totalt fjorten sengeplasser på hver hytte og ekstramadrasser til de resterende fire. Dyner og puter til 18 gjester ligger tilgjengelig, men laken og sengetøy må medbringes.

Kjøkkenet er utstyrt med det mest nødvendige av hvitevarer, i tillegg til kaffetrakter, vannkoker og vaffeljern m.m. Basiskrydder og olje til steking skal også være tilgjengelig. På hyttene ligger det et bredt utvalg brettspill, samt kortstokker. I stua står det en høyttaler med AUX-kabel.

Vi minner om at stampen er ut av drift, og skal ikke tas i bruk!

Transport

Kom deg til Oppdal med AtB.
Kjøretid med bil er ca. to timer.
Ta toget med SJ Nord til Oppdal for en billig penge.
Taxi fra togstasjonen til hyttene tar 5-10 min. Taxi Oppdal, tlf: 72 42 12 05.

Aktiviteter

Sommer: I løpet av sommerhalvåret kan man delta på moskusturer, sykkelturer, fjellturer, rafting, golf, fallskjermhopping, jakt og fiske, rideturer, paintball og mye annet.

Vinter: I løpet av vinterhalvåret er det hovedsakelig alpint og langrenn som står i sentrum. Det alpine skiområdet er blant de største i Norge med 14 blå, 10 grønne, 10 røde og 5 svarte løyper, og normal skisesong er fra 15. november - 1. mai. Forholdene for langrenn er også gode med hele fem løyper som begynner ved Stølen, alt fra 1,5 km - 15 km løyper. Se Visit Oppdal for mer info.

Fjell
1 / 3

FAQ

Hyttene ligger rett ved Stølen alpintanlegg, med adresse Gårdavegen 88 og 90, 7340 Oppdal. Vis kart.

Følgende regler gjelder for avbestilling av en booking:

  • Avbestilling innen to uker før bestilt ankomstdato er gebyrfritt.

  • Avbestilling etter dette medfører et gebyr på 30% av leien.

Det gjøres ved å sende mail til booking.indokhyttene@gmail.com.

Hyttene er tilnærmet identiske. Bjørnen har TV med HDMI-kabel.

Den totale kapasiteten er 18 personer på hver hytte, fordelt på 14 sengeplasser og 4 madrasser.

Mange aktiviteter tilbys av eksterne aktører, se Aktiviteter for videre info. Oppdal ligger på østkanten av Trollheimen, og det er mange flotte dagsturer å velge mellom med dette utgangspunktet.

Begge hyttene er utstyrt med minimum 18 puter og 18 dyner, men laken og sengetøy (evt. sovepose) må medbringes.

Ja. Det er egne priser for eksterne gjester. Hvis det skal bookes sengeplasser må det være med en indøker på turen. Hvis over 50 % av gjestene er eksterne, og hele hytta skal bookes, må det betales ekstern-pris.

Den som er nøkkelansvarlig er ansvarlig for nøklene. Dersom disse går tapt vil Hytteforeningen fakturere den nøkkelansvarlige et gebyr på 1000,-. Hytteforeningen tar ikke stilling til hvorvidt de andre gjestene bidrar til å dekke gebyret.

De som har brukt hyttene må alltid vaske ut selv. Det er veldig viktig at alle vinduer lukkes og dører låses.

Ja. Dette forutsetter leie av hel hytte, og ekstern pris gjelder, 5400,- per helgenatt og 3950,- per ukedag.