Arrangert av ESTIEM

Energy Day

Påmeldingen er stengt

Må fylles ut før påmelding blir tilgjengelig.


ESTIEM kjører på med enda en case-konkurranse! Denne gangen er temaet energi, og Elvia er samarbeidspartner 🔋 🌍. Elvia er Norges største nettselskap, og strømnett er nettopp en av de mest kritiske utfordringene som må løses skal Norge - og verden - få til det grønne skiftet.

Energy Day blir en case-konkurranse der du får bryne deg reelle problemstillinger som er av avgjørende betydning for norske utslippskutt, men også nye norske industrier som for eksempel batteri- eller hydrogensatsninger.

Det finnes nemlig svært mange små og store planer om nye teknologisatsninger og utslippskutt - men et stort hinder er nettkapasitet. Og hvordan kan man egentlig bygge batterifabrikk dersom man ikke har tilgang til nok energi?

Mye handler selvsagt om embetsverk og politiske bevilgninger - men norsk næringsliv har ikke tid til å vente på dette. Derfor ser Elvia etter nye måter å utnytte dagens strømnett på en bedre, mer effektiv måte. Her er det rom for å være kreativ - og her håper Elvia at kloke indøk-hoder kan bidra med å finne nye løsninger. Høres det kult ut? Bli med på Energy Day da vel!

Premien er 8000 kroner til vinnerlaget, og det verste som kan skje er uansett at du vil lære mer om energibransjen og hvilke utfordringer som må løses for å få til det grønne skiftet.

Etter case-konkurransen busses vi alle ned til Søstrene Karlsen for god mat og mingling. Her vil det også avholdes en Kahoot som ekstrakonkurranse, med individuell premie på 1000kr 🍔💸 🚨

Til sist: Case-konkurransen er åpen for alle indøkere, og det er ingen krav til forkunnskaper. NB: Alle lagmedlemmer melder seg på individuelt, men legger ved et felles lagnavn. Alle lag som får plass vil få bekreftelsesmail på deltagelse. Det blir også mulig å melde seg på venteliste.

Studerer du noe annet enn indøk, så kan du sende en mail til halvor.munkeby@gmail.com for ekstern påmelding 😁

Har du spørsmål kan du sende disse til halvor.munkeby@gmail.com eller ta kontakt med en av oss i ESTIEM!

Informasjon
 • Starter

  27. februar 2024 kl. 10:00

 • Slutter

  27. februar 2024 kl. 19:00

 • Sted

  Gruva

 • Kategori

  Kurs

 • Klassetrinn

  1, 2, 3, 4, 5